Wolfsblut Wild Duck Cracker – Kačacie mäso

1 hodnotenie
Značka: Wolfsblut
Wolfsblut Wild Duck Cracker s mäsom z divej kačice poskytujú Vášmu psovi všestranne zdravú a druhovo vhodnú stravu. Všetky zložky tejto jedinečnej kombinácie slúžia na udržanie zdravia Vášho miláčika.
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (2 ks)
Kód: WB761002
€5,20
Wolfsblut Wild Duck Cracker – Kačacie mäso
1 hodnotenie
Značka: Wolfsblut
5,0 1 hodnotenie
Krekry z divej kačice Wolfsblut krekry sú psie sušienky bez obilnín a lepku s vysokým obsahom mäsa. Krekry tiež neobsahujú žiadny priemyselne vyrábaný cukor, žiadne farbivá, vonné látky, atraktanty, plnivá ani konzervačné látky a žiadne chemické antioxidanty.
  • prirodzené a druhovo vhodné
  • bez obilnín
  • bezlepkové
  • veľa kačacieho mäsa
  • bez priemyselne vyrábaného cukru, chemických farbív, zvýrazňovačov chuti, sóje a umelých konzervačných látok.
  • vhodné aj pre alergikov
  • krekry z divokej kačice Wolfsblut dopĺňajú každodennú stravu Vášho psa. Sú zdravou pochúťkou alebo malým jedlom na cestách.
V kombinácii s krmivom typu Wolfsblut Wild Duck Cracker s mäsom z divej kačice poskytujú Vášmu psovi všestranne zdravú a druhovo vhodnú stravu. Všetky zložky tejto jedinečnej kombinácie slúžia na udržanie zdravia Vášho miláčika. Wolfsblut Wild Duck Crackers sú vhodné aj pre psov náchylných na alergie a alergikov.
ZLOŽENIE:
Kačica 49% (z toho čerstvá kačica 23%, sušená kačica 19%, kačací tuk 7%), zemiaky 35%, hrachová vláknina, hrach, kurací vývar, ľanové semienko, tymián, majoránka, oregano, petržlen, šalvia, topinambur, hrach proteín, černice, maliny, čučoriedky, čierne ríbezle, baza, bobule arónie, púpava, aníz, senovka grécka.
ANALYTICKÉ ZLOŽKY:
Hrubý proteín 24,5 %, hrubý tuk 14 %, hrubá vláknina 4 %, hrubý popol 7,5 %.
Prídavné látky na kg:
Výživové doplnkové látky na kg: Vitamíny: Taurín 1 100 mg.

Dodatočné parametre

Kategória: Pamlsky pre psy
Brands: WolfSblut
Druh zvieraťa: Psy
Veľkosť: 225g
Vyberte si zloženie: Hydina

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: