NIVOBA - Classic Menu s hovädzím mäsom, cestovinami a mrkvou

Neohodnotené
Značka: NIVOBA
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (46 ks)
Kód: 525989
€4,80
NIVOBA - Classic Menu s hovädzím mäsom, cestovinami a mrkvou
Neohodnotené
Značka: NIVOBA
NIVOBA Classic Menu s hovädzím mäsom, cestovinami a mrkvou
Odporúčame

Prekvapte svojho psíka konzervou NIVOBA CLASSIC MENU, v ktorej sa skrýva lahodná kombinácia hovädzieho mäsa, cestovín a mrkvy. To všetko v prémiovej kvalite, šetrne domäkka uvarené a s minerálmi dôležitými pre zdravý a spokojný život vášho štvornohého miláčika.

Čerstvé suroviny v tomto krmive sa varia čo najšetrnejšie bez pridania atraktantov, farbív, dochucovadiel či konzervačných látok, a tak obsahujú len to najlepšie pre vášho psíka. Konzervy skladujte na chladnom a suchom mieste, po otvorení skladujte v chladničke do 3 dní. Podávajte v izbovej teplote.

ZLOŽENIE:

Mäso a mäsové produkty 55 % (vrátane min. 4 % hovädzieho mäsa), mrkva 4 %, cestoviny 4 %, vývar 36 %, minerálne látky: 1 %.

ANALYTICKÉ ZLOŽKY:

Hrubý proteín 10,0 %, hrubý tuk 8,0 %, hrubý popol 1,2 %, hrubá vláknina 0,6 %, vlhkosť 80,0 %.

VÝŽIVOVÉ DOPLNKOVÉ LÁTKY:

Vitamín D3 200 I.U., vitamín E 18mg/kg, vitamín B6 5mg/kg, vitamín B1 6mg/kg, kyselina listová 0,5mg/kg, biotín 66μg/kg, vitamín C 200mg/kg, meď (chelát aminokyseliny meďnatej) 2mg/kg, zinok (síran zinočnatý) 26mg/kg, mangán (síran mangánatý (II)) 1,7mg/kg, jód (jodičnan vápenatý) 0,4mg/kg.

Kŕmne odporúčanie pre dospelých psov:
Hmotnosť psa
 Množstvo krmiva
5 kg. cca. 320 g.
10 kg. cca. 530 g.
20 kg. 900 g.
30 kg. 1220 g.
40 kg. 1520 g.

 Celkové denné množstvo krmiva by sa malo rozdeliť na dve kŕmne dávky.

Pri kŕmení vždy podajte svojmu psovi čerstvú vodu.

Uvedené množstvá krmiva sú len odporúčaním a je potrebné prispôsobiť ich individuálnym potrebám vášho psíka. Optimálne množstvo krmiva závisí od rôznych faktorov ako je vek, pohlavie, úroveň aktivity, metabolizmus a rôzne ďalšie vplyvy prostredia.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: