NIVOBA - Classic Menu 3 druhy hydiny

Neohodnotené
Značka: NIVOBA
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (45 ks)
Kód: 525988
€5 –30 % €3,50
NIVOBA - Classic Menu 3 druhy hydiny
Neohodnotené
Značka: NIVOBA
NIVOBA Classic Menu 3 druhy hydiny
Akcia Výpredaj
€5 –30 %

Potešte mlsný jazyk svojho havkáča jednou konzervou, v ktorej sa skrývajú rovno 3 druhy hydiny. Vyskúšajte kompletné krmivo NIVOBA CLASSIC MENU, ktoré obsahuje kuracie, morčacie a kačacie mäso, vnútornosti, mäsový vývar a k tomu zeleninu a dôležité minerály. Takže všetko, čo vášho psíka nielen poteší, ale aj zasýti.

Čerstvé suroviny v tomto krmive sa varia čo najšetrnejšie bez pridania atraktantov, farbív, dochucovadiel či konzervačných látok, a tak obsahujú len to najlepšie pre vášho psíka. Konzervy skladujte na chladnom a suchom mieste, po otvorení skladujte v chladničke do 3 dní. Podávajte v izbovej teplote.

ZLOŽENIE:

Mäso a mäsové produkty 62,5 % (vratane kuracie, kačacie a morčacie mäso min. 12 %), vývar 36 %, minerály 1 %, sušená repná dužina 0,5%.

ANALYTICKÉ ZLOŽKY:

Hrubý proteín 10,0 %, hrubý tuk 8,0 %, hrubý popol 1,2 %, hrubá vláknina 0,6 %, vlhkosť 80,0 %.

VÝŽIVOVÉ DOPLNKOVÉ LÁTKY:

Vitamín D3 200 I.U., vitamín E 18mg/kg, vitamín B6 5mg/kg, vitamín B1 6mg/kg, kyselina listová 0,5mg/kg, biotín 66μg/kg, vitamín C 200mg/kg, meď (chelát aminokyseliny meďnatej) 2mg/kg, zinok (síran zinočnatý) 26mg/kg, mangán (síran mangánatý (II)) 1,7mg/kg, jód (jodičnan vápenatý) 0,4mg/kg.

Kŕmne odporúčanie pre dospelých psov:

Hmotnosť psa
 Množstvo krmiva
5 kg. cca. 320 g.
10 kg. cca. 530 g.
20 kg. 900 g.
30 kg. 1220 g.
40 kg. 1520 g.

Celkové denné množstvo krmiva by sa malo rozdeliť na dve kŕmne dávky.

Pri kŕmení vždy podajte svojmu psovi čerstvú vodu.

Uvedené množstvá krmiva sú len odporúčaním a je potrebné prispôsobiť ich individuálnym potrebám vášho psíka. Optimálne množstvo krmiva závisí od rôznych faktorov ako je vek, pohlavie, úroveň aktivity, metabolizmus a rôzne ďalšie vplyvy prostredia. 

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: