MjAMjAM - Blanšírované hovädzie mäso s dusenou tekvicou a omáčkou pre psy

Neohodnotené
Značka: MjAMjAM
Veľkosť
Zvolený variant nie je k dispozícii. Reset vybraných parametrov.
Dostupnosť Skladom (23 ks) Skladom (18 ks) Zvoľte variant
Kód: 23032 23002 Zvoľte variant
€3,60 €2,40 od €2,40
MjAMjAM - Blanšírované hovädzie mäso s dusenou tekvicou a omáčkou pre psy
Neohodnotené
Značka: MjAMjAM

Chutné jedlo, zdravý obsah, jedinečná chuť. MjAMjAM Blanšírované hovädzie mäso s dusenou tekvicou a omáčkou v sebe skrýva to najlepšie pre vášho najlepšieho priateľa. Nielen skvelo chutí, ale dodá vášmu psíkovi aj potrebné vitamíny a minerály. A to aj bez pridaných syntetických látok.

MjAMjAM Blanšírované hovädzie mäso s dusenou tekvicou a omáčkou pre psy je kompletné jednodruhové krmivo s extra vysokým podielom mäsa a s obsahom vitamínov a minerálov, ktoré váš pes potrebuje. Neobsahuje žiadne syntetické konzervačné látky, lepok, obilniny, cukor, laktózu, živočíšnu múčku či vedľajšie rastlinné produkty. Prekvapte ním svojho chlpáča a pripravte sa na nekončiace šťastné vrtenie chvostíka.

ZLOŽENIE: 

Hovädzie mäso, svalovina, srdce, pečeň, pľúca 67 %, hovädzí vývar 27 %, tekvica 5 %, ľanový olej 0,2 %

ANALYTICKÉ ZLOŽKY: 

Bielkoviny 9,8 %, tuk 5,5 %, vláknina 0,3 %, surový popol 1,7 %, vlhkosť 79 %

VÝŽIVOVÉ DOPLNKOVÉ LÁTKY (na kg):

Vitamín A: 2000 IU, Vitamín D3: 200 IU, Vitamín E: 25 mg, Biotín: 25 ug, Zinok ako oxid zinočnatý: 20 mg, Jód ako bezvodý jodičnan vápenatý: 0,75 mg, Meď ako pentahydrát síranu meďnatého: 1,5 mg

ODPORÚČANÉ DÁVKOVANIE:

Hmotnosť psa

Množstvo krmiva denne

2 kg

160 - 185 g

5 kg

315 - 365 g

7 kg

410 - 470 g 

10 kg

530 - 615 g

15 kg

720 - 835 g

20 kg

895 - 1 035 g

Uvedené množstvá krmiva sú len odporúčaním a je potrebné prispôsobiť ich individuálnym potrebám vášho psíka. Optimálne množstvo krmiva závisí od rôznych faktorov ako je vek, pohlavie, úroveň aktivity, metabolizmus a rôzne ďalšie vplyvy prostredia. Psíkovi vždy zabezpečte čerstvú vodu. Krmivo podávajte pri izbovej teplote.

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: